× About Services Clients Contact
موضوعات مرتبط
خانم گنجی مربی آشپزی 99/11/5
خانم گنجی مربی آشپزی 99/11/5

184  بازدید دو شنبه 6 بهمن 1399

آقای عابدی مربی آشپزی 99/11/4
آقای عابدی مربی آشپزی 99/11/4

282  بازدید یک شنبه 5 بهمن 1399

خانم الوند مربی آشپزی 99/11/2
خانم الوند مربی آشپزی 99/11/2

266  بازدید شنبه 4 بهمن 1399

خانم عظیمی مربی آشپزی 99/11/1
خانم عظیمی مربی آشپزی 99/11/1

262  بازدید شنبه 4 بهمن 1399

خانم عیوضی مربی آشپزی 99/10/30
خانم عیوضی مربی آشپزی 99/10/30

417  بازدید چهار شنبه 1 بهمن 1399

خانم محمد لو مربی آشپزی 99/10/29
خانم محمد لو مربی آشپزی 99/10/29

439  بازدید چهار شنبه 1 بهمن 1399

خانم مدیر دهقان مربی آشپزی 99/10/27
خانم مدیر دهقان مربی آشپزی 99/10/27

559  بازدید دو شنبه 29 دی 1399

خانم زند مربی آشپزی 99/10/25
خانم زند مربی آشپزی 99/10/25

499  بازدید شنبه 27 دی 1399

خانم امیری  مربی آشپزی 99/10/24
خانم امیری مربی آشپزی 99/10/24

560  بازدید شنبه 27 دی 1399

خانم بخشی مربی آشپزی 99/10/23
خانم بخشی مربی آشپزی 99/10/23

1030  بازدید چهار شنبه 24 دی 1399

حسین زنجانی مربی آشپزی 99/10/22
حسین زنجانی مربی آشپزی 99/10/22

469  بازدید چهار شنبه 24 دی 1399

خانم اهری پورمربی آشپزی 99/10/21
خانم اهری پورمربی آشپزی 99/10/21

466  بازدید دو شنبه 22 دی 1399

خانم شیرالی مربی آشپزی 99/10/20
خانم شیرالی مربی آشپزی 99/10/20

491  بازدید یک شنبه 21 دی 1399

پربازدیدها
خلاصه سریال صفر 21
خلاصه سریال صفر 21

0  بازدید پنج شنبه 29 آبان 1399

دوربرگردون
دوربرگردون

0  بازدید پنج شنبه 29 آبان 1399

صبحی دیگر
صبحی دیگر

0  بازدید پنج شنبه 29 آبان 1399

جدیدترین ویدئوها
خلاصه سریال صفر 21
خلاصه سریال صفر 21

0  بازدید پنج شنبه 29 آبان 1399

دوربرگردون
دوربرگردون

0  بازدید پنج شنبه 29 آبان 1399

صبحی دیگر
صبحی دیگر

0  بازدید پنج شنبه 29 آبان 1399

خانم الوند مربی آشپزی 99/8/17

آموزش اسنک ذرت و اسفناج 99/8/17

دو شنبه 19 آبان 1399 563 بازدید

خانم الوند مربی آشپزی / آموزش اسنک ذرت و اسفناج 

موادلازم:

بربری فانتزی ۱ عدد یا نان تست

سیب زمینی پخته ۱ پ

ذرت ۱ پ

اسفناج ۱ پ

هویج  ۱/۲ پ

گشنیز ۳ ق س

سیر ۳حبه

پیازچه ۱۰ شاخه

پیاز ۱عدد

پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم

پنیر پیتزا به دلخواه  ۱۵۰ گرم

نمک فلفل وپودر پاپریکا از هر کدام ۱/۲ ق چ

 

طرز تهیه:

سیب زمینی و هویج را پخته، نگینی خرد میکنیم.

پیاز را تفت داده، سیر له شده سپس برگ اسفناج ریز خرد کرده را اضافه کرده واجازه میدهیم کمی نرم شود، پیازچه ،سیب زمینی وهویج وذرت را اضافه میکنیم بعد از چند دقیقه تفت خوردن پنیر خامه ای را اضافه میکنیم ،میتوان از رنده شده پنیر صبحانه استفاده کرد.

حرارت را خاموش کرده اجازه میدهیم کمی خنک شود.

نان بربری فانتزی را باز کرده وکمی سس دلخواه روی ان میزنیم واز مواد روی نان قرار داده اگر از پنیر پیتزا استفاده کردیم در این مرحله استفاده میکنیم وروی مواد ریخته ولایه دیگر نان را روی ان فشرده میکنیم ودر ساندویج ساز قرار میدهیم تا کاملا نان تست شود ویا در تابه های شیاردار...

قسمت های این برنامه