× About Services Clients Contact
موضوعات مرتبط
خانم گنجی مربی آشپزی 99/11/5
خانم گنجی مربی آشپزی 99/11/5

179  بازدید دو شنبه 6 بهمن 1399

آقای عابدی مربی آشپزی 99/11/4
آقای عابدی مربی آشپزی 99/11/4

278  بازدید یک شنبه 5 بهمن 1399

خانم الوند مربی آشپزی 99/11/2
خانم الوند مربی آشپزی 99/11/2

265  بازدید شنبه 4 بهمن 1399

خانم عظیمی مربی آشپزی 99/11/1
خانم عظیمی مربی آشپزی 99/11/1

262  بازدید شنبه 4 بهمن 1399

خانم عیوضی مربی آشپزی 99/10/30
خانم عیوضی مربی آشپزی 99/10/30

417  بازدید چهار شنبه 1 بهمن 1399

خانم محمد لو مربی آشپزی 99/10/29
خانم محمد لو مربی آشپزی 99/10/29

436  بازدید چهار شنبه 1 بهمن 1399

خانم مدیر دهقان مربی آشپزی 99/10/27
خانم مدیر دهقان مربی آشپزی 99/10/27

558  بازدید دو شنبه 29 دی 1399

خانم زند مربی آشپزی 99/10/25
خانم زند مربی آشپزی 99/10/25

498  بازدید شنبه 27 دی 1399

خانم امیری  مربی آشپزی 99/10/24
خانم امیری مربی آشپزی 99/10/24

560  بازدید شنبه 27 دی 1399

خانم بخشی مربی آشپزی 99/10/23
خانم بخشی مربی آشپزی 99/10/23

1026  بازدید چهار شنبه 24 دی 1399

حسین زنجانی مربی آشپزی 99/10/22
حسین زنجانی مربی آشپزی 99/10/22

469  بازدید چهار شنبه 24 دی 1399

خانم اهری پورمربی آشپزی 99/10/21
خانم اهری پورمربی آشپزی 99/10/21

466  بازدید دو شنبه 22 دی 1399

خانم شیرالی مربی آشپزی 99/10/20
خانم شیرالی مربی آشپزی 99/10/20

490  بازدید یک شنبه 21 دی 1399

پربازدیدها
خلاصه سریال صفر 21
خلاصه سریال صفر 21

0  بازدید پنج شنبه 29 آبان 1399

دوربرگردون
دوربرگردون

0  بازدید پنج شنبه 29 آبان 1399

صبحی دیگر
صبحی دیگر

0  بازدید پنج شنبه 29 آبان 1399

جدیدترین ویدئوها
خلاصه سریال صفر 21
خلاصه سریال صفر 21

0  بازدید پنج شنبه 29 آبان 1399

دوربرگردون
دوربرگردون

0  بازدید پنج شنبه 29 آبان 1399

صبحی دیگر
صبحی دیگر

0  بازدید پنج شنبه 29 آبان 1399

خانم شیرالی مربی آشپزی 99/8/19

آموزش نان باگت

چهار شنبه 21 آبان 1399 1412 بازدید

خانم شیرالی مربی آشپزی / آموزش نان باگت

موادلازم:

آرد ۵۰۰ گرم

مایه خمیر فوری  ۱۳ گرم

نمک ۸ گرم

شکر ۲۰ گرم

روغن مایع ۳۰ گرم

آب حدود ۳۰۰ میلی لیتر

 

طرز تهیه:

۱- آرد ، شکر ، مخمر و نمک را با هم ترکیب کنید .

۲- نصف میزان آب را کم کم به مواد خشک اضافه کنید .

۳- روغن را اضافه کنید سپس کم کم مابقی آب را اضافه کنید تا خمیر حاصل شود .

۴- خمیر را حدود ۱۵ دقیقه ورز دهید تا سطح خمیر کاملا صاف شود.

۵- به خمیر ۱۵ دقیقه استراحت دهید؛ سپس چانه گیری کنید و در سینی فر قرار دهید و روی خمیر ها را آب بپاشید و کنجد بریزد و با پارچه یا کیسه فریزر پوشانید و مجدد حدود یک ساعت در محیط گرم استراحت دهید تا حجم چانه ها دو برابر شود.

۶- فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید و یک ظرف آب کف فر قرار دهید.

۷- پس از یک ساعت استراحت ؛ نان ها را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید .

قسمت های این برنامه