خانم عیوضی مربی آشپزی 99/8/21
طرز تهیه آش شلغم
شنبه 24 آبان 1399
694 بازدید
خانم عیوضی مربی آشپزی / طرز تهیه آش شلغم
موادلازم:
بلغور گندم ۱۰۰ گرم
عدس ۵۰ گرم
شلغم ۳۰۰ گرم
پیاز ۱۰۰ گرم
سیب زمینی ۱۰۰ گرم
اسفناج ۲۰۰ گرم
گشنیز ۱۵۰ گرم
کره ۲۵ گرم
نمک، فلفل، زردچوبه،به مقدار لازم
قارچ ۱۵۰ گرم
لیموترش تازه یک عدد
طرز تهیه:
در قابلمهای، شلغم و پیاز و سیب زمینی ،و قارچ را با کره تفت دهید تا مزه دار شود ، ادویه ها را بیفزائید ، عدس و بلغور را از قبل خیس کنید و به سبزیجات اضافه و حدود یک لیتر آب بریزید و فرصت دهید تا بجوشد و جا بیفتد ، تقریبا در اواخر پخت، پیاز داغ و سبزی خرد شده را اضافه کنید تا ارزش غذایی حفظ شود ، آش که جا افتاد، چاشنی این آش با آب لیموترش تازه ، یا آب نارنج ، یا آبغوره بسیار عالی خواهد شد. برای تزیین آش، در صورت تمایل از پیاز داغ ، نعنا داغ و سیر داغ استفاده کنید.