× About Services Clients Contact
موضوعات مرتبط
خانم درویش مربی آشپزی 99/8/27
خانم درویش مربی آشپزی 99/8/27

622  بازدید چهار شنبه 28 آبان 1399

خانم فلاحی مربی آشپزی 99/8/26
خانم فلاحی مربی آشپزی 99/8/26

776  بازدید چهار شنبه 28 آبان 1399

خانم احمدی مربی آشپزی 99/8/25
خانم احمدی مربی آشپزی 99/8/25

858  بازدید دو شنبه 26 آبان 1399

سید مهدی حسینی مربی آشپزی 99/8/24
سید مهدی حسینی مربی آشپزی 99/8/24

439  بازدید دو شنبه 26 آبان 1399

خانم حسینی مربی آشپزی 99/8/22
خانم حسینی مربی آشپزی 99/8/22

465  بازدید شنبه 24 آبان 1399

خانم عیوضی مربی آشپزی 99/8/21
خانم عیوضی مربی آشپزی 99/8/21

694  بازدید شنبه 24 آبان 1399

آقای زنجانی مربی آشپزی 99/8/20
آقای زنجانی مربی آشپزی 99/8/20

798  بازدید چهار شنبه 21 آبان 1399

خانم شیرالی مربی آشپزی 99/8/19
خانم شیرالی مربی آشپزی 99/8/19

1396  بازدید چهار شنبه 21 آبان 1399

خانم کامیار مربی آشپزی 99/8/18
خانم کامیار مربی آشپزی 99/8/18

1239  بازدید دو شنبه 19 آبان 1399

خانم الوند مربی آشپزی 99/8/17
خانم الوند مربی آشپزی 99/8/17

563  بازدید دو شنبه 19 آبان 1399

خانم بخشی مربی آشپزی 99/8/15
خانم بخشی مربی آشپزی 99/8/15

583  بازدید شنبه 17 آبان 1399

خانم بهجویان مربی آشپزی 99/8/14
خانم بهجویان مربی آشپزی 99/8/14

443  بازدید شنبه 17 آبان 1399

خانم حسینی مربی آشپزی 99/8/8
خانم حسینی مربی آشپزی 99/8/8

646  بازدید شنبه 10 آبان 1399

پربازدیدها
خلاصه سریال صفر 21
خلاصه سریال صفر 21

0  بازدید پنج شنبه 29 آبان 1399

دوربرگردون
دوربرگردون

0  بازدید پنج شنبه 29 آبان 1399

صبحی دیگر
صبحی دیگر

0  بازدید پنج شنبه 29 آبان 1399

جدیدترین ویدئوها
خلاصه سریال صفر 21
خلاصه سریال صفر 21

0  بازدید پنج شنبه 29 آبان 1399

دوربرگردون
دوربرگردون

0  بازدید پنج شنبه 29 آبان 1399

صبحی دیگر
صبحی دیگر

0  بازدید پنج شنبه 29 آبان 1399

خانم عیوضی مربی آشپزی 99/8/21

طرز تهیه آش شلغم

شنبه 24 آبان 1399 694 بازدید

خانم عیوضی مربی آشپزی / طرز تهیه آش شلغم

موادلازم:

بلغور گندم ۱۰۰ گرم

عدس ۵۰ گرم

شلغم ۳۰۰ گرم

پیاز ۱۰۰ گرم

سیب زمینی ۱۰۰ گرم

اسفناج ۲۰۰ گرم

گشنیز ۱۵۰ گرم

کره ۲۵ گرم

نمک، فلفل، زردچوبه،به مقدار لازم

قارچ ۱۵۰ گرم

لیموترش تازه یک عدد

 

طرز تهیه:

در قابلمه‌ای، شلغم و  پیاز و سیب زمینی ،و قارچ را با کره تفت دهید تا مزه دار شود ، ادویه ها را بیفزائید ، عدس و بلغور  را از قبل خیس کنید و به سبزیجات اضافه و حدود یک لیتر آب بریزید و فرصت دهید تا بجوشد و جا بیفتد ، تقریبا در اواخر پخت، پیاز داغ و سبزی خرد شده را اضافه کنید تا ارزش غذایی حفظ شود ، آش که جا افتاد، چاشنی این آش با  آب لیموترش تازه ، یا آب نارنج ، یا آبغوره بسیار عالی خواهد شد. برای تزیین آش، در صورت تمایل از  پیاز داغ ، نعنا داغ و سیر داغ استفاده کنید.

قسمت های این برنامه