× About Services Clients Contact
موضوعات مرتبط
خانم درویش مربی آشپزی 99/8/27
خانم درویش مربی آشپزی 99/8/27

622  بازدید چهار شنبه 28 آبان 1399

خانم فلاحی مربی آشپزی 99/8/26
خانم فلاحی مربی آشپزی 99/8/26

776  بازدید چهار شنبه 28 آبان 1399

خانم احمدی مربی آشپزی 99/8/25
خانم احمدی مربی آشپزی 99/8/25

858  بازدید دو شنبه 26 آبان 1399

سید مهدی حسینی مربی آشپزی 99/8/24
سید مهدی حسینی مربی آشپزی 99/8/24

439  بازدید دو شنبه 26 آبان 1399

خانم حسینی مربی آشپزی 99/8/22
خانم حسینی مربی آشپزی 99/8/22

465  بازدید شنبه 24 آبان 1399

خانم عیوضی مربی آشپزی 99/8/21
خانم عیوضی مربی آشپزی 99/8/21

694  بازدید شنبه 24 آبان 1399

آقای زنجانی مربی آشپزی 99/8/20
آقای زنجانی مربی آشپزی 99/8/20

798  بازدید چهار شنبه 21 آبان 1399

خانم شیرالی مربی آشپزی 99/8/19
خانم شیرالی مربی آشپزی 99/8/19

1396  بازدید چهار شنبه 21 آبان 1399

خانم کامیار مربی آشپزی 99/8/18
خانم کامیار مربی آشپزی 99/8/18

1239  بازدید دو شنبه 19 آبان 1399

خانم الوند مربی آشپزی 99/8/17
خانم الوند مربی آشپزی 99/8/17

563  بازدید دو شنبه 19 آبان 1399

خانم بخشی مربی آشپزی 99/8/15
خانم بخشی مربی آشپزی 99/8/15

583  بازدید شنبه 17 آبان 1399

خانم بهجویان مربی آشپزی 99/8/14
خانم بهجویان مربی آشپزی 99/8/14

443  بازدید شنبه 17 آبان 1399

خانم حسینی مربی آشپزی 99/8/8
خانم حسینی مربی آشپزی 99/8/8

646  بازدید شنبه 10 آبان 1399

پربازدیدها
خلاصه سریال صفر 21
خلاصه سریال صفر 21

0  بازدید پنج شنبه 29 آبان 1399

دوربرگردون
دوربرگردون

0  بازدید پنج شنبه 29 آبان 1399

صبحی دیگر
صبحی دیگر

0  بازدید پنج شنبه 29 آبان 1399

جدیدترین ویدئوها
خلاصه سریال صفر 21
خلاصه سریال صفر 21

0  بازدید پنج شنبه 29 آبان 1399

دوربرگردون
دوربرگردون

0  بازدید پنج شنبه 29 آبان 1399

صبحی دیگر
صبحی دیگر

0  بازدید پنج شنبه 29 آبان 1399

خانم حسینی مربی آشپزی 99/8/22

آبگوشت بادمجان کرمانی

شنبه 24 آبان 1399 465 بازدید

خانم حسینی مربی آشپزی / آبگوشت بادمجان کرمانی

 

موادلازم:

گوشت سر سینه یا گردن 400 گرم

دنبه 100 گرم

لپه 100گرم

بادمجان قلمی 4 عدد (حلقه شده و سرخ شده)

رب گوجه فرنگی 50 گرم

سیب زمینی 150 گرم

زرد چوبه 5 گرم

لیمو عمانی 1 عدد

پیاز 100 گرم

سیر 3 حبه

نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

پیاز را 4 قسمت کرده و همراه با گوشت و سیر و دنبه روی حرارت کمی تفت میدهیم سپس رب گوجه و فلفل سیاه و زرد چوبه و چوب دارچین را اضافه کرده و مجددا تفت دهید ، لپه را نیز افزوده و کمی تفت دهید سپس 5 لیوان آب اضافه کنید و فرصت دهید تا نیمی از زمان پخت سپری شود در این زمان لیمو اضافه کنید صبر کنید تا ابگوشت پخته شود و جا بیفتد نیم ساعت اخر بادمجان و نمک را اضافه کنید.

قسمت های این برنامه