× About Services Clients Contact
موضوعات مرتبط
خانم درویش مربی آشپزی 99/8/27
خانم درویش مربی آشپزی 99/8/27

622  بازدید چهار شنبه 28 آبان 1399

خانم فلاحی مربی آشپزی 99/8/26
خانم فلاحی مربی آشپزی 99/8/26

776  بازدید چهار شنبه 28 آبان 1399

خانم احمدی مربی آشپزی 99/8/25
خانم احمدی مربی آشپزی 99/8/25

858  بازدید دو شنبه 26 آبان 1399

سید مهدی حسینی مربی آشپزی 99/8/24
سید مهدی حسینی مربی آشپزی 99/8/24

439  بازدید دو شنبه 26 آبان 1399

خانم حسینی مربی آشپزی 99/8/22
خانم حسینی مربی آشپزی 99/8/22

465  بازدید شنبه 24 آبان 1399

خانم عیوضی مربی آشپزی 99/8/21
خانم عیوضی مربی آشپزی 99/8/21

694  بازدید شنبه 24 آبان 1399

آقای زنجانی مربی آشپزی 99/8/20
آقای زنجانی مربی آشپزی 99/8/20

798  بازدید چهار شنبه 21 آبان 1399

خانم شیرالی مربی آشپزی 99/8/19
خانم شیرالی مربی آشپزی 99/8/19

1396  بازدید چهار شنبه 21 آبان 1399

خانم کامیار مربی آشپزی 99/8/18
خانم کامیار مربی آشپزی 99/8/18

1239  بازدید دو شنبه 19 آبان 1399

خانم الوند مربی آشپزی 99/8/17
خانم الوند مربی آشپزی 99/8/17

563  بازدید دو شنبه 19 آبان 1399

خانم بخشی مربی آشپزی 99/8/15
خانم بخشی مربی آشپزی 99/8/15

583  بازدید شنبه 17 آبان 1399

خانم بهجویان مربی آشپزی 99/8/14
خانم بهجویان مربی آشپزی 99/8/14

443  بازدید شنبه 17 آبان 1399

خانم حسینی مربی آشپزی 99/8/8
خانم حسینی مربی آشپزی 99/8/8

646  بازدید شنبه 10 آبان 1399

پربازدیدها
خلاصه سریال صفر 21
خلاصه سریال صفر 21

0  بازدید پنج شنبه 29 آبان 1399

دوربرگردون
دوربرگردون

0  بازدید پنج شنبه 29 آبان 1399

صبحی دیگر
صبحی دیگر

0  بازدید پنج شنبه 29 آبان 1399

جدیدترین ویدئوها
خلاصه سریال صفر 21
خلاصه سریال صفر 21

0  بازدید پنج شنبه 29 آبان 1399

دوربرگردون
دوربرگردون

0  بازدید پنج شنبه 29 آبان 1399

صبحی دیگر
صبحی دیگر

0  بازدید پنج شنبه 29 آبان 1399

خانم احمدی مربی آشپزی 99/8/25

شیرینی پفکی مغز دار

دو شنبه 26 آبان 1399 858 بازدید

خانم احمدی مربی آشپزی / شیرینی پفکی مغز دار

 

مواد لازم بيسکوئيت:

کره یا روغن جامد ۶۰ گرم

شیره خرما ۱ ق غ

پودر قند ۱۰۰ گرم

زر‌ده تخم مرغ ۱ عدد

بکینگ پودر ۱.۸ ق چ

نشاسته ذرت ۱ ق غ

سبوس گندم ۱.۲ پ

آرد گندم ۱ پ

لسیتین ۱ ق چ

پودر قند و کره را با همزن مخلوط کرده و سپس زرده و شیره و لسیتین را اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد مخلوط مواد خشک را ریخته و خمیر را یک ربع استراحت داده و سپس کاتر میزنیم روی آن را چند سوراخ زده و در فر ۱۷۰ درجه حدود ۱۰ دقیقه میپزیم.

در صورت نبود لسیتین آن را حذف کنید.

مواد لازم پف پفی:

شکر ۱ پ

اب ۱.۲ پ

وانیل مقداری

ژلاتین ۲۰ گرم

اب برای ژلاتین ۶۰ گرم

شکر و آب و وانیل را روی حرارت گذاشته وقتی شکر حل شد برمی‌داریم و به مخلوط ژلاتین و آب که به روش بن ماری ذوب کرده ایم اضافه کرده و حدود ۱ ربع با همزن میزنیم تا پف کند بعد بین دو عدد از  بیسکوییت های پخته شده با قیف میریزیم و سپس کل بيسکوئيت را با شکلات ذوب شده پوشش می دهیم.

قسمت های این برنامه